Spinechin tarina

Spinech Oy perustettiin vuonna 2004 tarjoamaan radiologiseen diagnostiikkaan liittyviä palveluja. Yrityksen omistajina ovat olleet sen perustamisesta lähtien radiologit Lauri Ahvenjärvi, Harri Littow ja Mauno Kurunlahti. Lauri Ahvenjärvi on erikoistunut viscero- ja Thorax-radiologiaan ja Harri Littow neuroradiologiaan.

30.11.2015 myimme radiologiseen diagnostiikkaan liittyvän liiketoiminnan Coronaria Radiologipalvelulle ja tämän liiketoimintakaupan myötä tarjoamme Spinech-lääkäritoimintapalveluita tällä hetkellä vain Coronaria Oy:n kautta.

Slogan velvoittaa laajentamaan liikuntapalveluihin

Vaikka Spinechin toiminta on tähän saakka ollut vahvasti radiologiseen diagnostiikkaan keskittynyttä, on yrityksemme slogan ollut alusta saakka laajempi: "Health Consultation". Niin käytännön lääkäritoiminnassa, kuin myös erilaisissa tieteellisissä julkaisuissa, on viime vuosina tullut vahvasti esille liikunnan puutteen aiheuttamat sairaudet.

Sloganimme velvoittamana olemme paneutuneet tämän ongelman ratkaisemiseen vahvasti viime vuosien ajan ja päättäneet vuodesta 2017 lähtien aloittaa erilaisten liikuntaratkaisuiden sekä liikuntavälineiden tarjoamisen työyhteisöille ja yksityisille käyttäjille.

Lue lisää

  

Kyllä,

olen kiinnostunut
aloittamaan lihaskunto-
harjoittelun

Liikutamme
ympäri
Suomen!

Spinech-palvelut
ovat saatavilla
valtakunnallisesti

Yhteystiedot