Spinech Yrityspaketti kunto-ohjelmalla
tuot liikunnan osaksi työhyvinvointia!

Spinech Yrityspaketti on yrityksille ja työyhteisöille suunnattu kokonaisvaltainen palvelu, jonka avulla tuetaan henkilöstön liikuntaa työhyvinvoinnin ylläpitämiseksi - ohjatusti testausten, harjoitusohjelmien, analyysien ja nykytekniikan avulla.

Spinech Yrityspaketti räätälöidään aina yksilöllisesti jokaisen työyhteisön tarpeiden mukaisesti ja sen hinta määräytyy sisällön ja laajuuden mukaan.

Lue lisää Pyydä esittely

Spinech Omapaketti tuo
lihaskuntoharjoittelun sinne, missä sinä olet.

Aina ei jaksa tai ehdi kuntosalille tai voi olla myös monia muita syitä, jotka rajoittavat mahdollisuutta käydä kuntosalilla.

Spinech Omapaketti on yksityisille henkilöille suunnattu kokonaisvaltainen palvelu, jonka avulla treenaat juuri silloin kun sinulle sopii - ohjatusti testausten, harjoitusohjelmien, analyysien ja nykytekniikan avulla.

Lue lisää Tilaa nyt

Spinech Ammattipaketti tekee
työstäsi moninverroin helpompaa!

Spinech Ammattipaketti on fysioterapeuteille, Personal Trainereille ja muille kuntouttamisen ammattilaisille suunnattu ratkaisu, jossa saat käyttöösi aivan uudenlaisen, pienikokoisen ja täydellisen monipuolisen työkalun asiakkaidesi lihaskuntoharjoitteluun.

Spinech Ammattipaketti räätälöidään aina yksilöllisesti jokaisen kuntouttamisen ammattilaisen tarpeiden mukaisesti ja sen hinta määräytyy sisällön ja laajuuden mukaan.

Lue lisää Pyydä esittely

Weela-kuntolaite saa aikaan ihmeitä
- niin työpaikalla kuin kotonakin!

Olennainen osa kaikkia Spinechin tarjoamia hyvinvointipalveluita on suomalainen keksintö: Weela-kuntolaite, joka on kuin pienoiskuntosali. Se sisältää kaikki kuntosalitoiminnot kaikkien lihasryhmien harjoittamiseen (vastus jopa 100 kg asti). Siitä huolimatta laite on pienikokoinen, mahtuu pieneen tilaan ja painaakin vain 15 kg, joten sitä on myös helppo kuljettaa mukana. Weelasta on useita versioita eri käyttötarkoituksiin.

Weela-kuntolaitetta ohjataan kätevästi Weela Trainer™ -älypuhelinsovelluksen avulla, joka ohjaa ja opastaa käyttäjää koko kunto-ohjelman ajan. Weela on kattavasti suomalaisten fysioterapeuttien ja Personal Trainerien suosittelema!

Lue lisää Weelasta Pyydä esittely

  

Kyllä,

olen kiinnostunut
aloittamaan lihaskunto-
harjoittelun

Liikutamme
ympäri
Suomen!

Spinech-palvelut
ovat saatavilla
valtakunnallisesti

Yhteystiedot